Deskundige op het gebied van brandveiligheid

Maak kennis!

Brandveiligheid advies

Bij de bouw en het onderhoud van een pand is er vrijwel niets belangrijker dan de brandveiligheid van het gebouw. In geval van nood gaat het immers om het behouden van mensenlevens. Daarom moeten gebouwen aan allerlei wettelijke eisen en voorwaarden voldoen. De gebruiker van het gebouw zal verschillende vergunningen aan moeten vragen, zoals een omgevingsvergunning voor brandveilig gebruik. Daarbij wordt de gebruiker ook nog geconfronteerd met de eisen van andere instellingen, bijvoorbeeld van de verzekeringsmaatschappij. Dit alles kan natuurlijk vragen oproepen. M3E Brandveiligheid Consultants biedt het antwoord op deze vragen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij professioneel en gepast advies geven over de brandveiligheid van gebouwen.

Het fundament van brandveiligheid advies

De eisen die men aan de brandveiligheid van een gebouw stelt, worden allereerst bepaald door de functie van het pand. Aan de veiligheid van een woning worden tenslotte andere eisen gesteld dan aan de veiligheid van een pand dat als zorginstelling moet dienen. Andere zaken die een rol spelen zijn de indeling van het pand en de hoogte van het gebouw. Hier zijn algemene richtlijnen voor opgesteld, maar in afwijkende situaties moeten deze altijd aangepast kunnen worden. M3E maakt gebruik van actuele inzichten op het gebied van brandveiligheid, ons advies zal dus altijd in overeenstemming zijn met de huidige regelgeving.

Onze diensten

Als brandveiligheidsadviseur dragen wij zorg voor complexe vraagstukken die op algehele wijze worden aangepakt. Aan het begin van het traject geven wij adviezen over compartimentering, vluchtroutes etc en wij bewaken die aspecten tot aan de aanvraag Omgevingsvergunning. Tijdens de bouw controleren wij op zaken als materialisering, afwerking bouwkundige scheidingen en doorvoeringen. Het is onze ambitie met onze expertise en praktische benadering zorg te dragen dat u een optimaal gebouw krijgt dat aan de regelgeving voldoet en dat brandveilig is.

Brandveiligheid adviesbureau

Als bedrijf richten wij ons op het ontzorgen van onze cliënten. Wij zijn gedreven door onze passie en onderscheiden ons door onze persoonlijke, doch professionele werkwijze. Wij zijn deskundig, oplossingsgericht, accuraat en onafhankelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

 

Brandveiligheidsadvies

Bouwplantoetsing & Berekening vuurbelasting

 

brandveiligheid kantoorpand

Compleet brandveiligheidsplan

Brandveiligheid kantoorgebouw

Inspecties brandveiligheid

brandveiligheid kantoorgebouw

Opstellen Programma van Eisen

Na een eerste afspraak had ik direct 'het goede gevoel'

  • KAREL DAM - opdrachtgever Centrumplan Bavel

Contact

U kunt altijd contact op nemen via e-mail: info@m3e.nl of bel/bezoek een van onze vestigingen:

Jan van Polanenkade 26A-1
4811KM Breda
Tel. 076 - 76 60 189

Rivium Quadrant 163
2909 LC  Capelle aan den IJssel
Tel. 010 - 20 22 210

Barbara Strozzilaan 101
1083 HN  Amsterdam
Tel. 085 - 74 41 486

Advies voor uw bouwproject?

Neem nu contact op voor een oriënterend gesprek:

Breda: 076 - 76 60 189
Capelle a/d IJssel: 010 - 20 22 210
Amsterdam: 085 - 74 41 486

Contact opnemen
Scroll naar boven