Ondersteuning bij duurzame en milieuvriendelijke investeringen

Bekijk onze projecten

Subsidie duurzaam bouwen

Bij grote en kleinere projecten is duurzaamheid een steeds belangrijker thema.

Keurmerken duurzaam bouwen
De overheid geeft een (fiscale) subsidie om duurzaam vastgoed te realiseren. Voldoet u aan een minimale eis voor BREEAM, GPR of realiseert u een gebouw met een lage EPC waarde en oog voor flexibiliteit? Dan kan het voordeel  oplopen tussen de 2-7% van de bouwkosten.

Energie label verbeteren
Het energielabel is sinds enige tijd verplicht. Een Energieprestatieadvies (EPA) is een maatwerkadvies dat u inzicht geeft in bouwkundige en installatietechnische verbetermaatregelen. De overheid stimuleert het verbeteren van gebouwen en woningen aan de hand van dit advies.

Energiezuinige en milieuvriendelijke investeringen
Naast de overkoepelende keurmerken en labels is ook op tal van andere investeringen subsidie te verkrijgen. Het gaat hier vrijwel altijd om energiezuinige of milieubesparende oplossingen.

Voorbeelden van energiebesparende technieken waar subsidie op verkregen kan worden zijn warmtepomp met WKO, zonnepanelen en CO2 geregelde ventilatie.

Voorbeelden van milieuvriendelijke investeringen zijn, groendaken, oplaadpunten voor elektrische voertuigen en ook het verwijderen van asbestdaken.

Subsidie voor uw project?

Neem nu contact op voor een oriënterend gesprek:

Breda: 076 - 76 60 189
Capelle a/d IJssel: 010 - 20 22 210
Amsterdam: 085 - 74 41 486

Contact opnemen
Scroll naar boven