De M3E Groep formule

M3E neemt het voortouw op het gebied van duurzaamheid. Onze benadering rust op het managen van drie aandachtsgebieden: Energie, Economie en Ecologie.

Energie is nodig voor alle dagelijkse particuliere en industriële activiteiten. Reductie van energieverbruik is een maatschappelijke noodzaak. M3E levert een bijdrage door het uitvoeren van energiestudies en het bedenken van innovatieve oplossingen. Onze klanten waarderen onze aanpak op basis van “out of the box” denken.

Economie heeft betrekking op optimaliseren van investeringen. M3E levert een bijdrage door innovatieve keuzes in het ontwerptraject. We zijn gespecialiseerd in outsourcing waarmee grote besparingen bereikt worden. Ook in onze aankoopbegeleiding (due diligence) kunnen we op basis van NEN2767 besparingen realiseren.

Ecologie is direct verbonden met het toenemende milieubewustzijn. M3E speelt hierop in door advisering met betrekking tot milieuvraagstukken en nieuwe (groene) energiebronnen. Alle zaken met betrekking tot alternatieve energiebronnen, gebruik van ecologische materialen, hergebruik van regenwater et cetera nemen wij mee in onze advisering over milieubewuste keuzes.

Technical-managers-consultants.png

Technical Management Consultants

Bij M3E vindt u experts voor het inventariseren en uitwerken van verschillende technische mogelijkheden.

Lees meer
Bouwkosten-managemant.png

Bouwkosten Management

Financiële onderbouwing en budgetbewaking voor alle stadia van een bouwproject: van ontwikkeling en ontwerp tot aanbesteding, realisatie en exploitatie.

Lees meer
Subsidie-advies.png

Subsidie Advies

Wij zijn gespecialiseerd in het verwerven van subsidies voor duurzame en milieuvriendelijke bouw- en investeringsprojecten.

Lees meer
Brandveiligheid-consultants.png

Brandveiligheid Consultants

Gespecialiseerd in het geven van adviezen op het gebied van brandveiligheid vanaf het eerste schetsontwerp tot aan de ingebruikname van het gebouw

Lees meer
Bouwfysice-geluid.png

Bouwfysica en Geluid

Bij M3E vindt u experts voor bouwfysica en geluid.

Lees meer
Portret-Evert-Jan-Reemst-V3.png

Advies voor uw bouwproject?

Neem nu contact op voor een oriënterend gesprek:

Breda: 076 - 76 60 189
Capelle a/d IJssel: 010 - 20 22 210
Amsterdam: 085 - 74 41 486

Contact opnemen
Scroll naar boven