Werknemers

Personeel is voor M3E Groep het belangrijkste bezit. Een goed bedrijf staat immers niet op zichzelf. Alleen vakbekwame mensen maken van een gewoon bedrijf een succesvol bedrijf.

Wat ons bindt als organisatie is niet alleen wát wij doen, maar ook hoe we dat doen en wat we juist niet doen. Ons bedrijf bestaat uit mensen met een diversiteit aan interesses, nationaliteiten en vaardigheden en werken allemaal op basis van de volgende doelstellingen:

Resultaatgerichtheid
Wij geloven dat het succes van M3E mede afhankelijk is van het sturen op resultaat. Daarvoor is het belangrijk dat onze medewerkers eigen verantwoordelijkheid kunnen en durven nemen en resultaatgericht te werk gaan. 

Innovatie
Innovatie zien wij als een belangrijke pijler om succesvol te kunnen zijn en blijven in de toekomst. Creativiteit van onze medewerkers, maar ook samenwerking tussen consultants en managers zijn daarin volgens ons belangrijke componenten.

Klantfocus
Zonder klanten is geen integrale bedrijfsvoering en lange-termijnoriëntatie mogelijk. Het is daarom belangrijk dat alle medewerkers zich bewust zijn van de specifieke bijdrage die zij leveren aan onze dienstverlening en daarbij de lange termijn in het oog houden.

Respect
Respect is bij dit alles voor ons een basisvoorwaarde. Daarbij zijn integriteit en het ontwikkelen van jezelf en anderen belangrijke factoren.

Opleiding
M3E medewerkers kunnen cursussen en opleidingen volgen, het programma-aanbod is onderverdeeld in technische opleidingen en managementtrainingen. Tevens staan wij open voor studenten op MBO/HBO en universitair niveau om binnen onze organisatie af te studeren.

Afstuderen of open sollicitatie?

Stuur een motivatiebrief met CV naar:

info@m3e.nl 

Advies voor uw bouwproject?

Neem nu contact op voor een oriënterend gesprek:

Breda: 076 - 76 60 189
Capelle a/d IJssel: 010 - 20 22 210
Amsterdam: 085 - 74 41 486

Contact opnemen
Scroll naar boven