Ons doel: Het ontzorgen en integraal adviseren van klanten

Bekijk onze projecten

Technisch advies

U hecht er waarde aan dat alternatieve mogelijkheden zorgvuldig worden afgewogen? Bij M3E vindt u experts die u het inventariseren van verschillende mogelijkheden, het uitwerken van de consequenties van deze alternatieven en het ontwerp van technische installaties.

Uiteindelijk moet een gebouw ontstaan met een behaaglijk binnenklimaat en met technische installaties die afgestemd zijn op de processen en functies van de gebruikers. Wij kijken naar de mogelijkheden op het gebied van werktuigbouw, elektrotechniek en transport, rekening houdend met bouwkundige aspecten.

Onze doelstelling is het realiseren van een doelmatig en aantrekkelijk gebouw waarbij de verschillende disciplines, zoals architectuur, bouwkundig, elektrotechnisch en werktuigbouwkundig, met elkaar in balans zijn.

Parkeergarages als specialisme
M3E heeft als specialisme de advisering rondom technieken in parkeergarages, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie.

Bij de ontwikkeling van een nieuwe parkeergarage komt een groot aantal verschillende aspecten aan de orde, van regelgeving en bouwkosten tot functionaliteiten in relatie tot omliggende bebouwing. M3E adviseert naast werktuigbouw en elektrotechniek onder andere ook over beveiliging (ontruimings- en brandmeldinstallaties), verlichting (basis als accent) en ventilatie (CO en brand) en toegangscontrole (slagbomen, CCTV, speedgates, etc.).

Wij hebben ervaring met betrekking tot garages variërend van 120 tot 40.000 mvloeroppervlakte en durven te stellen dat wij mede daarom de ideale gesprekspartner zijn voor alle partijen, van ontwikkelaar tot en met eindgebruiker.

Scroll naar boven