Deskundige op het gebied van brandveiligheid

Maak kennis!

Brandveiligheid adviesbureau

M3E Brandveiligheid adviesbureau is gespecialiseerd in geven van adviezen op het gebied van brandveiligheid. De gevolgen van brand zijn niet altijd van tevoren in te schatten binnen een organisatie. Vaak wordt het risico onderschat of zijn de belangen onduidelijk, maar bovenal blijkt het vaak een complex vraagstuk te zijn waarmee een organisatie worstelt. Wij hebben kennis van brandpreventie, brandbeveiligingsinstallaties en de organisatie rondom brand­veilig­heid. Bovendien helpen we u graag bij het verkrijgen van bouw-, gebruiksver­gunningen en zijn we u van dienst bij het ontwerpen, en beheren brand­veilig­heid. Zo draagt M3E Brandveiligheid adviesbureau zorg voor een veilige werk- en leefomgeving.

Wettelijke verplichtingen brandveiligheid

De eisen die door de overheid gesteld worden aan brandveiligheid liggen hoog en vragen om expertise als het gaat om de interpretatie en toepassing hiervan. M3E Brandveiligheid adviesbureau heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een toonaangevend advies- en ingenieursbureau op het gebied van brandveiligheid. 

Brandveiligheidsadvies

Als brandveiligheidsadviseur dragen wij zorg voor complexe vraagstukken die op integrale wijze worden aangepakt. Aan het begin van het traject geven wij adviezen over compartimentering, vluchtroutes etc en bewaken wij die aspecten tot aan de aanvraag van de Omgevingsvergunning. Tijdens de bouw controleren wij op bijv. materialisering, afwerking van bouwkundige scheidingen en doorvoeringen. Het is onze ambitie met onze expertise en pragmatische integrale benadering zorg te dragen dat u een optimaal gebouw krijgt dat aan de regelgeving voldoet en dat brandveilig is.

Brandveiligheid adviesbureau

Wij zijn gedreven door onze passie voor het vak en onderscheiden ons door onze persoonlijke werkwijze en risicogerichte benadering van brandveiligheid. Wij zijn deskundig, oplossingsgericht, accuraat en onafhankelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Brandveiligheidsadvies

Bouwplantoetsing & Berekening vuurbelasting

 

brandveiligheid adviesbureau Capelle aan den ijssel

Compleet brandveiligheidsplan

Brandveiligheid in hoge gebouwen

Inspecties brandveiligheid

Brandveiligheid adviesbureau breda

Opstellen Programma van Eisen

Na een eerste afspraak had ik direct 'het goede gevoel'

  • KAREL DAM - opdrachtgever Centrumplan Bavel

Contact

U kunt altijd contact op nemen via e-mail: info@m3e.nl of bel/bezoek een van onze vestigingen:

Jan van Polanenkade 26A-1
4811KM Breda
Tel. 076 - 76 60 189

Rivium Quadrant 163
2909 LC  Capelle aan den IJssel
Tel. 010 - 20 22 210

Barbara Strozzilaan 101
1083 HN  Amsterdam
Tel. 085 - 74 41 486

Advies voor uw bouwproject?

Neem nu contact op voor een oriënterend gesprek:

Breda: 076 - 76 60 189
Capelle a/d IJssel: 010 - 20 22 210
Amsterdam: 085 - 74 41 486

Contact opnemen
Scroll naar boven