Deskundige op het gebied van brandveiligheid

Maak kennis!

Brandveiligheid adviesbureau Breda

M3E Brandveiligheid adviesbureau in Breda is dé adviseur voor brandveiligheid. Brandveiligheid is behalve een belangrijk ook een complex onderwerp, dat om een integrale benadering vraagt. De eisen die door de overheid gesteld worden aan brandveiligheid liggen hoog en vragen om expertise als het gaat om de interpretatie en toepassing hiervan. M3E Brandveiligheid adviesbureau verzorgt het hele traject van brandbeveiliging, van A tot Z. 

Advies brandveiligheid

Als Brandveiligheid adviesbureau in Breda dragen wij zorg voor de complexe vraagstukken omtrent de brandveiligheid van uw pand. Door onze professionele werkwijze en benadering van de vraagstukken komen wij uiteindelijk tot een passende oplossing die aan alle wetten en eisen voldoet, maar die ook geheel aansluit op uw persoonlijke wensen. Aan het begin van het traject houden wij ons bezig met zaken als de compartimenteringen, vluchtroutes, etc. Wij bewaken deze aspecten tot aan de aanvraag van de 'Omgevingsvergunning'. Het is onze ambitie om ervoor te zorgen dat u een optimaal gebouw krijgt dat aan de regelgeving voldoet en dat brandveilig is. Daarom zijn wij ook tijdens de bouw van het pand nauw betrokken bij de werkzaamheden en houden wij toezicht op de afstemmingen tussen de bouwkundige, installatietechnische en organisatorische maatregelen. M3E adviseert u bij het analyseren van het gebouw en het gebruik ervan, het vaststellen van aannemelijke (maatgevende) brandrisico’s en het bepalen van de meest geschikte randveiligheidsvoorzieningen. Deze kunnen worden vastgelegd in rapportages.

Brandveiligheid adviesbureau Breda

Deze integrale benadering van de brandveiligheid geeft inzicht in knelpunten en biedt een duidelijk kader voor de beveiliging van gebouwen met behulp van brandveiligheidsmiddelen en -maatregelen. De maatregelen en voorzieningen dienen vooral om slachtoffers te voorkomen en daarnaast de schade aan gebouwen en het milieu te beperken. Wij adviseren u vanaf de ontwerpfase tot aan de beheerfase, zodat een optimaal brandveiligheidsniveau kan worden bereikt en worden onderhouden. 

Onze werkwijze

Wij zijn betrokken en hebben een professionele werkwijze. Dit staat garant voor een brandveilige omgeving. Bovendien houden wij nieuwe ontwikkelingen, zoals veranderende voorschriften, normen en producten, nauwlettend in de gaten. Wij zijn gedreven door onze passie voor het vak en onderscheiden ons door onze persoonlijke werkwijze en risicogerichte benadering van brandveiligheid. Wij zijn deskundig, oplossingsgericht, accuraat en onafhankelijk. 

Contact adviseur brandveiligheid in Breda

Voor advies over brandveiligheid bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben kantoren in Breda, Capelle aan den IJssel en Amsterdam en we werken door heel Nederland. Vraag een offerte aan,
wij lossen ieder brandveiligheidsvraagstuk voor u op. 

Stuur mij een offerte

Brandveiligheidsadvies

Bouwplantoetsing & Berekening vuurbelasting

 

Brandveiligheid adviesbureau breda

Compleet brandveiligheidsplan

Brandveiligheid adviesbureau breda

Inspecties brandveiligheid

adviesbureau brandveiligheid breda

Opstellen Programma van Eisen

Na een eerste afspraak had ik direct 'het goede gevoel'

  • KAREL DAM - opdrachtgever Centrumplan Bavel

Contact

U kunt altijd contact op nemen via e-mail: info@m3e.nl of bel/bezoek een van onze vestigingen:

Jan van Polanenkade 26A-1
4811KM Breda
Tel. 076 - 76 60 189

Rivium Quadrant 163
2909 LC  Capelle aan den IJssel
Tel. 010 - 20 22 210

Barbara Strozzilaan 101
1083 HN  Amsterdam
Tel. 085 - 74 41 486

Advies voor uw bouwproject?

Neem nu contact op voor een oriënterend gesprek:

Breda: 076 - 76 60 189
Capelle a/d IJssel: 010 - 20 22 210
Amsterdam: 085 - 74 41 486

Contact opnemen
Scroll naar boven