« Terug naar projecten overzicht

Kantoor ‘The Lobby’ te Rijswijk

The Lobby Rijswijk Wonen.png

Woningcorporatie Rijswijk Wonen – waarvoor wij in de loop der jaren al meerdere projecten hebben gedaan – is verhuist naar een geheel nieuwe werkomgeving. Zij zijn eind 2020 verhuist naar een compleet verbouwd kantoor in het verzamelgebouw The Lobby in Rijswijk.

Locatie Rijswijk
Type Utiliteit
Soort Renovatie
Fase Voorlopig Ontwerp
Omvang 1.240 m² bvo
Discipline/dienst Bouwkosten Management
Periode 2020
Omschrijving

Woningcorporatie Rijswijk Wonen – waarvoor wij in de loop der jaren al meerdere projecten hebben gedaan – is verhuist naar een geheel nieuwe werkomgeving. Zij zijn eind 2020 verhuist naar een compleet verbouwd kantoor in het verzamelgebouw The Lobby in Rijswijk. Helgasnelarchitecten ontwerpt het interieur voor dit kantoor en heeft M3E gevraagd de begroting van de complete verbouwing bij het Voorlopig Ontwerp op te stellen.

De kantoorruimte, met een vloeroppervlak van zo’n 1200m², was nagenoeg leeg. De begroting betrof daarom al het sloopwerk, bouwkundige onderdelen, binnenwand-, vloer- en plafondafwerking inclusief al het maatwerkmeubilair. Het ontwerp bestaat uit op maat gemaakte units die geplaatst worden in de open ruimte. Deze vormen samen met elkaar een landschap waarin verschillende typen werkplekken hun plek krijgen, denk hierbij aan diverse cockpits, belplekken en spreekkamers. Ook voor deze complete inrichting hebben wij de begroting bepaald. Met dit nieuwe kantoor kan Rijswijk Wonen hun klanten weer ontvangen in een omgeving passend bij deze tijd en hun wensen.

Labels
Bouwkosten Management
Utiliteit

« Terug naar projecten overzicht

Advies voor uw bouwproject?

Neem nu contact op voor een oriënterend gesprek:

Breda: 076 - 76 60 189
Capelle a/d IJssel: 010 - 20 22 210
Amsterdam: 085 - 74 41 486

Contact opnemen
Scroll naar boven