« Terug naar projecten overzicht

Westfield Mall of the Netherlands te Leidschendam

LOGO_URW_RGB_red&black_16-9.png

Vastgoedbedrijf en ontwikkelaar Unibail Rodamco Westfield (URW) is de eigenaar van het grootste winkelcentrum in Nederland, Westfield Mall of the Netherlands. Het winkelcentrum is continue in ontwikkeling en verwelkomt steeds nieuwe retailers en horeca. Recent heeft URW aan M3E gevraagd om een grove elementenramingen op te stellen…

Locatie Leidschendam
Type Retail
Soort Nieuwbouw
Fase Schets Ontwerp
Omvang
Discipline/dienst Bouwkosten Management
Jaartal   2021
Omschrijving

Vastgoedbedrijf en ontwikkelaar Unibail Rodamco Westfield (URW) is eigenaar van het grootste winkelcentrum in Nederland, Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. Het winkelcentrum, voorheen winkelcentrum Leidsenhage is tussen 2017 en de opening in maart 2021 compleet gerenoveerd en vergroot. Maar het winkelcentrum is continue in ontwikkeling en verwelkomt nog steeds nieuwe retailers en horeca.

Recent heeft URW aan M3E Bouwkosten Management gevraagd om diverse elementenraming op te stellen voor enkele winkels en horeca om zo binnen URW de juiste budgetten vrij te kunnen maken voor het verbeteren en verbouwen van deze units. Zo stelde M3E een elementenraming op voor de verbouwing van een supermarkt, drie kiosken van het Eettheater, enkele F&B units aan de Weigelia en de terrassen. Dit deden we aan de hand van door URW gemaakte plattegronden en foto’s over hoe deze units er grofweg uit moeten gaan zien. Na een bezoek op locatie konden wij de diverse ramingen opstellen.

Labels
Bouwkosten Management
Retail

« Terug naar projecten overzicht

Advies voor uw bouwproject?

Neem nu contact op voor een oriënterend gesprek:

Breda: 076 - 76 60 189
Capelle a/d IJssel: 010 - 20 22 210
Amsterdam: 085 - 74 41 486

Contact opnemen
Scroll naar boven