« Terug naar projecten overzicht

Montessorischool Boven ’t IJ-Kampina te Amsterdam

innoord-logo_16-9.png

De Amsterdamse woonwijk De Kleine Wereld is in ontwikkeling. De gemeente heeft deze wijk aangewezen waar extra investeringen worden gedaan om het woon- en leefklimaat te verbeteren. Onderdeel hiervan is de herontwikkeling van de Montessorischool Kampina. M3E zal voor de verschillende ontwerpstadia…

Locatie Amsterdam
Type Onderwijs
Soort Nieuwbouw
Fase Schets Ontwerp tot en met Prijs- en Contractvorming
Omvang 3.040 m² bvo
Discipline/dienst Bouwkosten Management
Jaartal   2021 - heden
Omschrijving

De Amsterdamse woonwijk De Kleine Wereld ten noorden van het Buikslotermeerplein in Amsterdam Noord is in ontwikkeling. De gemeente heeft deze wijk aangewezen als plek waar extra investeringen worden gedaan om het woon- en leefklimaat te verbeteren. Onderdeel hiervan is de herontwikkeling van de Montessorischool Kampina.

Het schoolbestuur wenst bij deze herontwikkeling een duurzaam en flexibiliteit gebouw te creëren die voorbereidt is op veranderingen in de onderwijsvisie en gebruik voor nu én in de toekomst. Hund Falk Architecten won samen met Fact Architects de tender voor dit project.

In opdracht van schoolbestuur Innoord en ProMeijer, die het projectmanagement op zich neemt, zal M3E voor de verschillende ontwerpstadia een (geclusterde) elementenbegroting opstellen.

Tijdens elke fase van het ontwerp zal M3E aansluiten bij het ontwerpteamoverleg en een proactieve rol aannemen. Zo kunnen we direct en proactief reageren op veranderingen binnen het ontwerp welke invloed kunnen hebben op de kosten. Zo kunnen wij de opdrachtgever in alle procesfases integraal adviseren en begeleiden. In de contractfase zal M3E ook de inschrijving van de aannemer beoordelen. Inmiddels is het SO afgerond, het VO wordt later deze maand afgerond en het DO-fase zal begin 2022 starten.

Labels
Bouwkosten Management
Onderwijs

« Terug naar projecten overzicht

Advies voor uw bouwproject?

Neem nu contact op voor een oriënterend gesprek:

Breda: 076 - 76 60 189
Capelle a/d IJssel: 010 - 20 22 210
Amsterdam: 085 - 74 41 486

Contact opnemen
Scroll naar boven