« Terug naar projecten overzicht

Raamovereenkomst Tilburg University

Tilburg University_logo.png

Tilburg University heeft aan het begin van dit jaar een aanbesteding uitgeschreven voor een raamovereenkomst bouwkostendeskundige. Eerder deze maand heeft M3E Bouwkosten Management deze mooie aanbesteding gewonnen. Met deze raamovereenkomst zal M3E de komende vier jaar de kostenadvisering doen voor projecten binnen de vastgoedportefeuille van de opdrachtgever.

Locatie Tilburg
Type Onderwijs, kantoor, onderzoek, sport, cultuur, retail & horeca
Soort Nieuwbouw, renovatie & verduurzaming
Fase Alle fasen
Omvang Variërend van 100 m² bvo tot 19.000 m² bvo
Discipline/dienst Bouwkosten Management
Jaartal   2023 - heden
Omschrijving

Tilburg University heeft aan het begin van dit jaar een aanbesteding uitgeschreven voor een raamovereenkomst bouwkostendeskundige. Eerder deze maand heeft M3E Bouwkosten Management deze mooie aanbesteding gewonnen. Met deze raamovereenkomst zal M3E de komende vier jaar de kostenadvisering doen voor projecten binnen de vastgoedportefeuille van de opdrachtgever. Zij hebben een portefeuille met gebouwen uit de 19e eeuw tot en met 2018, variërend van 100 tot 19.000 m² vloeroppervlak die in gebruik zijn voor zowel onderwijs, kantoor, onderzoek, sport, cultuur, retail en horeca. Naast het renoveren en verduurzamen van enkele bestaande gebouwen staat er in de komende vier jaar ook nieuwbouw op de planning.  

Voor verschillende bouwprojecten zal M3E de stichtingskostenraming opstellen tijdens de diverse fases van de projecten, kostensturing geven binnen de ontwerpteams, aanbestedingsresultaten beoordelen, door derden opgestelde ramingen en aanbiedingen beoordelen en meerjarenonderhoudsbegrotingen opstellen.

Vanaf 1 april zullen de wij starten met de eerste werkzaamheden. Uiteraard zijn wij zeer enthousiast om voor deze opdrachtgever aan de slag te gaan en wij verheugen ons op een mooie samenwerking.

Labels
Bouwkosten Management
Leisure
Onderwijs

« Terug naar projecten overzicht

Advies voor uw bouwproject?

Neem nu contact op voor een oriënterend gesprek:

Breda: 076 - 76 60 189
Capelle a/d IJssel: 010 - 20 22 210
Amsterdam: 085 - 74 41 486

Contact opnemen
Scroll naar boven