« Terug naar projecten overzicht

Woonbedrijf Eindhoven (Geestenberg)

Logo Stichting Woonbedrijf SWS.Hhvl.png

Woonbedrijf is een woningcorporatie in Eindhoven en omgeving. Zij streven naar het bezitten van duurzame en betaalbare woningen in hun portfolio. Diverse huurwoningen in de wijk Geestenberg zijn toe aan een grondige onderhoudsbeurt. Woonbedrijf heeft M3E aan de hand genomen om de begroting van de bouwer te beoordelen op basis van compleetheid, marktconformiteit en …

Locatie Geestenberg
Type Wonen
Soort Nieuwbouw
Fase Technisch Ontwerp
Omvang 267 woningen
Discipline/dienst Bouwkosten Management
Jaartal   2022 - heden
Omschrijving

Woonbedrijf is een woningcorporatie in Eindhoven en omgeving. Zij streven naar het bezitten van duurzame en betaalbare woningen in hun portfolio. Diverse huurwoningen in de wijk Geestenberg zijn toe aan een grondige onderhoudsbeurt. Bouwbedrijf Van Montfort is door Woonbedrijf gevraagd om een inschrijfbegroting uit te brengen voor diverse onderhoudswerkzaamheden van ruim 250 woningen in deze wijk. Vervolgens heeft Woonbedrijf M3E aan de hand genomen om de begroting van de bouwer te beoordelen op basis van compleetheid, marktconformiteit en risico’s.

In december 2022 heeft M3E de toetsing van de begroting gedaan en heeft M3E deze opdracht afgerond. Uit de toetsing kwamen slechts enkele adviezen en verbeterpunten naar voren. Van Montfort heeft de opdracht inmiddels van Woonbedrijf gekregen. De werkzaamheden zullen na de bouwvak starten.

Van Montfort zal de woningen in Geestenberg na isoleren, de ramen, deuren en daken reinigen, de kozijnen opnieuw afstellen, de dakrandaansluitingen verbeteren en de mechanische ventilaties vernieuwen. Er worden diverse voorzieningen getroffen waardoor de bewoners hun huizen niet hoeven te verlaten tijdens de werkzaamheden. Dat is voor alle partijen prettig. Met al deze aanpassingen zijn de woningen straks weer klaar voor jaren woonplezier en een duurzamere toekomst. De oplevering van de woningen wordt verwacht medio mei 2024.

Labels
Bouwkosten Management
Wonen

« Terug naar projecten overzicht

Advies voor uw bouwproject?

Neem nu contact op voor een oriënterend gesprek:

Breda: 076 - 76 60 189
Capelle a/d IJssel: 010 - 20 22 210
Amsterdam: 085 - 74 41 486

Contact opnemen
Scroll naar boven