« Terug naar nieuws overzicht

Mooi voordeel voor PB Techniek

PB Techniek 1.jpg23 okt

Op industrieterrein Honderdland in Maasdijk heeft PB Techniek een nieuw pand gerealiseerd. PB Techniek is toeleverancier van elektro-, watertechniek en automatisering voor de internationale tuinbouw. De oude locatie van PB Techniek werd te klein, waardoor PB Techniek koos een nieuwe pand te realiseren direct aan de Rijksweg A20.

Op industrieterrein Honderdland in Maasdijk heeft PB Techniek een nieuw pand gerealiseerd. PB Techniek is toeleverancier van elektro-, watertechniek en automatisering voor de internationale tuinbouw. De oude locatie van PB Techniek werd te klein, waardoor PB Techniek koos een nieuwe pand te realiseren direct aan de Rijksweg A20. Begin maart is het de opening gevierd van dit bijzonder ontworpen gebouw.

M3E Subsidie Advies ondersteunde PB Techniek met het behalen van fiscale voordelen. PB Techniek had al de wens om duurzame installaties in het nieuwe pand toe te passen; M3E heeft hen geholpen bij de selectie van de juiste luchtbehandelingskasten en warmtepompen zodat geprofiteerd kon worden van een groot fiscaal voordeel.

EIA

Gebruik is gemaakt van de energie-investeringsaftrek (EIA). Deze subsidiemogelijkheid biedt bedrijven een extra aftrekpost op de vennootschapsbelasting wanneer gekozen wordt voor duurzame energiebesparingsmogelijkheden. Denk hierbij aan de al eerder genoemde luchtbehandelingskasten en warmtepompen, maar ook het installeren van direct gasgestookte stralingspanelen, toepassen van HR-glas of -bij renovatie- het vervangen van de huidige verlichting door LED-verlichting komt in aanmerking voor de EIA subsidie.

PB Techniek 2.jpg

Subsidiemogelijkheden

M3E Subsidie Advies is gespecialiseerd in het realiseren van niet alleen EIA, maar ook MIA/VAMIL, ISDE en SDE subsidies en gebouwkeurmerken. Bent u van plan een duurzaam pand te realiseren of gaat u uw huidige pand verduurzamen? Neem dan contact met ons op en wij onderzoeken uw subsidiemogelijkheden.

Labels
Algemeen nieuws
Subsidie Advies
Utiliteit

« Terug naar nieuws overzicht

Advies voor uw bouwproject?

Neem nu contact op voor een oriënterend gesprek:

Breda: 076 - 76 60 189
Capelle a/d IJssel: 010 - 20 22 210
Amsterdam: 085 - 74 41 486

Contact opnemen
Scroll naar boven