« Terug naar nieuws overzicht

Relatie aan het woord

29 jun

Bij een bouwproces zijn vele partijen betrokken. Wij van Impact Vastgoed geloven dat een hechte samenwerking tussen al deze partijen zorgt voor een succesvol bouwproject.

Bij een bouwproces zijn vele partijen betrokken. Wij van Impact Vastgoed geloven dat een hechte samenwerking tussen al deze partijen zorgt voor een succesvol bouwproject. De kennis die elke partij heeft moet optimaal benut worden om tot een optimaal eindproduct te komen. Dat is ook de reden dat wij M3E Bouwkosten Management hebben ingeschakeld voor onze woningprojecten Het ZuideR Carré en Het Zuiderhof fase 3 in Rotterdam. Het ZuideR Carré, het hoofdgebouw van het voormalige Zuiderziekenhuis in Rotterdam, maakt deel uit van het historisch ensemble Het ZuideR. In dit imposante gebouw worden 73 loft-appartementen gerealiseerd. Iets verderop breiden we de door ons gerealiseerde woonwijk Het Zuiderhof uit met fase 3, waar we met 83 eengezinswoningen en 160 appartementen een perfecte mix van huur- en koopwoningen creëren.

Ik, Marco Praagman, technisch directeur bij Impact Vastgoed, heb Robbert Noorland van M3E in maart 2020 ontmoet bij een event van een gezamenlijke relatie en zo is het balletje gaan rollen. Wij waren op zoek naar een partij die naast het maken van een goede bouwkostenvergelijking ook meedenkt in het gehele traject. Kort gezegd: een bedrijf dat ook aangeeft waar de optimalisaties en verbeteringen zitten. Voor ons is het van belang dat wij in het voortraject al een plan rond rekenen met de juiste cijfers om ervoor te zorgen dat wij bij de uitvoering niet voor verrassingen komen te staan. In M3E hebben wij zo’n partij gevonden. Wij ervaren de samenwerking als zeer prettig.

Marco Praagman, Technisch directeur, Impact Vastgoed

impact-vastgoed logo

Labels
Algemeen nieuws
Bouwkosten Management

« Terug naar nieuws overzicht

Advies voor uw bouwproject?

Neem nu contact op voor een oriënterend gesprek:

Breda: 076 - 76 60 189
Capelle a/d IJssel: 010 - 20 22 210
Amsterdam: 085 - 74 41 486

Contact opnemen
Scroll naar boven