« Terug naar nieuws overzicht

Relatie aan het woord

29 jun

ROC Rijn IJssel is met meer dan 10.000 studenten en meer dan twintig vestigingen de grootste school voor middelbaar beroepsonderwijs in Arnhem en omstreken. Wij werken intensief aan toekomstbestendig onderwijs.

ROC Rijn IJssel is met meer dan 10.000 studenten en meer dan twintig vestigingen de grootste school voor middelbaar beroepsonderwijs in Arnhem en omstreken. Wij werken intensief aan toekomstbestendig onderwijs. Om ons onderwijs te moderniseren, de kwaliteit van het onderwijs te verhogen en het functioneren van de onderwijsorganisatie te verbeteren, hebben wij een Masterplan opgesteld voor de doorontwikkeling van onze huisvesting. Wij realiseren nieuwe locaties en verbouwen en verduurzamen bestaande onderwijshuisvesting. Een aantal locaties die niet meer aan onze eisen voldoen, stoten we af. M3E is bij alle verbouwplannen onze partner op het gebied van bouwkostenmanagent. 

De samenwerking met M3E is prettig, open en transparant. M3E stelt onder andere de kostenramingen op, geeft kostensturing binnen het ontwerpteam en bij de onderhandelingen om te komen tot aannemingsovereenkomsten. Vanaf de eerste ideeën en schetsen is M3E in staat om een realistische inschatting te maken van de bouwkosten. En doordat M3E ons gedurende het gehele ontwerpproces adviseert zijn wij in staat om tijdig de juiste keuzes te maken. Bijzonder waardevol is dat wij als opdrachtgever kunnen rekenen op marktconforme begrotingen van de ontwerpen, die in de aanbestedingen altijd binnen de bandbreedte van alle aanbieders uitkomen. Hiermee kunnen wij met vertrouwen de aanbestedingen tegemoet zien. De afgelopen jaren zijn wij 8 van onze bouwprojecten met M3E als adviseur gestart, waarvan 5 binnen budget zijn aanbesteed (de overige drie moeten nog worden aanbesteed).

Samen met M3E werken we aan de toekomst van ons onderwijs. 

Arjan Veltmaat, Manager Projectbureau Masterplan, ROC Rijn IJssel

Logo_rijnijssel_GROOT

Labels
Algemeen nieuws
Bouwkosten Management
Onderwijs

« Terug naar nieuws overzicht

Advies voor uw bouwproject?

Neem nu contact op voor een oriënterend gesprek:

Breda: 076 - 76 60 189
Capelle a/d IJssel: 010 - 20 22 210
Amsterdam: 085 - 74 41 486

Contact opnemen
Scroll naar boven