« Terug naar nieuws overzicht

Relatie aan het woord

30 sep

In juli 2020 hebben wij voor het eerst kennisgemaakt met M3E.

In juli 2020 hebben wij voor het eerst kennisgemaakt met M3E. In verband met een oplevering van een kantoorgebouw uit onze beheerportefeuille terug aan onze opdrachtgever en verhuurder, waar de vertrekkende huurder de afgelopen 15 jaar zelf het onderhoud zowel bouwkundig als installatietechnisch had uitgevoerd, hebben wij door M3E een NEN2767 (conditiemeting) laten uitvoeren om een goede inzage te hebben in de staat van onderhoud.

Omdat deze NEN2767-rapportage een goed beeld schetste over de staat van de installaties en het gebouw hebben wij in overleg met deze verhuurder besloten om van al hun panden een NEN2767 meting door M3E te laten uitvoeren. Als property manager geeft dit ons enerzijds de bevestiging dat we het beheer op een goede manier uitvoeren en anderzijds kunnen we nog beter het vervangingsmoment bepalen in onze MJOP’s.

Door de persoonlijke benadering, overzichtelijke rapportages en duidelijke communicatie hebben wij de samenwerking met M3E Bouwkosten Management als zeer prettig ervaren. We kijken dan ook graag uit naar een volgend project.

Sjoerd Koster, senior property manager, Skymark property management

Logo Skymark Properties

Labels
Algemeen nieuws
Bouwkosten Management
Technical Management

« Terug naar nieuws overzicht

Advies voor uw bouwproject?

Neem nu contact op voor een oriënterend gesprek:

Breda: 076 - 76 60 189
Capelle a/d IJssel: 010 - 20 22 210
Amsterdam: 085 - 74 41 486

Contact opnemen
Scroll naar boven