« Terug naar nieuws overzicht

Relatie aan het woord

14 dec

Novaform is een vastgoedontwikkelaar en onderdeel van de KlokHolding, een financieel draagkrachtig familiebedrijf met bijna 100 jaar ervaring. Als familiebedrijf met lef creëren we toekomstbestendige leefomgevingen.

Novaform is een vastgoedontwikkelaar en onderdeel van de KlokHolding, een financieel draagkrachtig familiebedrijf met bijna 100 jaar ervaring. Als familiebedrijf met lef creëren we toekomstbestendige leefomgevingen. Novaform heeft vestigingen in Eindhoven, Rotterdam, Duitsland en Polen. Samen met KlokHolding hebben we vorig jaar bijna 1.500 woningen verkocht.

Novaform had eind 2019 de behoefte aan een partner die expertise in huis heeft om ramingen te maken in de tenderfase en om bouwkostenramingen van bouwpartners te beoordelen. Wij hebben M3E leren kennen door een collega die vanuit een eerdere werkrelatie met M3E heeft samengewerkt. Inmiddels heeft Novaform diverse malen gebruik gemaakt van de diensten van M3E op het gebied van bouwkostenmanagement.

Wat ons betreft is dat goed bevallen. M3E heeft kennis van zaken en acteert snel. Daarnaast verstrekt ze overzichtelijke rapportages en kan ze een eerste onderhandelingsslag met de aannemer maken. We waarderen het als Novaform dat een partij niet plat adviseert, maar ook proactief en constructief de zaken oppakt en breder adviseert. Tot op heden hebben we de samenwerking als prettig ervaren en zien uit naar een volgende keer.

Niels van Ginkel, Adjunct-Directeur Rotterdam, Novaform

  novaform-logo

Labels
Algemeen nieuws
Bouwkosten Management

« Terug naar nieuws overzicht

Advies voor uw bouwproject?

Neem nu contact op voor een oriënterend gesprek:

Breda: 076 - 76 60 189
Capelle a/d IJssel: 010 - 20 22 210
Amsterdam: 085 - 74 41 486

Contact opnemen
Scroll naar boven