« Terug naar nieuws overzicht

Relatie aan het woord UBA Bouw

31 mrt

De bouwbranche is een klein wereldje. Zo kende onze directeur Jurgen Robbert al uit het Rotterdamse en was er al jaren geleden een eerste kennismaking met Edgar en het team van M3E. De grootte en complexiteit van projecten in de UBA-portefeuille nam in die jaren verder toe en zo ontstond de behoefte om M3E te polsen over hun inzetbaarheid van hun expertise in de breedste zin van het woord.

We hebben M3E dan ook benaderd voor een zeer groot project in Hoofddorp, waar UBA in het bouwteam zat, voor advies over de invulling van logistieke issues in de bouwkostenraming en voor het vergelijken van de kostprijzen. Gaandeweg onze samenwerking bleek duidelijk hoe goed de pragmatische en professionele aanpak van M3E paste bij UBA. We hadden een klik met elkaar! De samenwerking werd verder uitgebouwd door bijvoorbeeld ondersteuning van M3E bij eigen projectontwikkelingstrajecten maar ook met extra rekencapaciteit van M3E als aanvulling op ons eigen calculatieteam. Alles bij elkaar genomen heeft dit geleid tot een professionele en prettige samenwerking met UBA voor zowel onze projectontwikkelings- als bouwprojecten.

Inmiddels hebben we voor projectontwikkeling gebruikgemaakt van hun bouwkostendeskundigheid voor onder meer de ontwikkeling van De Nieuwe Connectie in Uithoorn. Juist in de ontwikkelfase willen we kunnen rekenen op een betrouwbare partner met kennis van zaken en die actuele, toepasbare marktgegevens beschikbaar heeft. Door de samenwerking met M3E voor kunnen wij putten uit een actuele database van installaties, bouw- en marktgegevens. Ook is de methode die M3E hanteert transparant en er is ruimte voor dialoog over de informatie achter de getallen. Een logisch vervolg op dit alles is dan ook de recente samenwerking voor een omvangrijk en complex bouwproject in het Wagenweggebied in Purmerend van circa 500 woningen. We trekken daar samen op voor een VO-raming. Voor een project van dit kaliber is het fijn om op een stevige partner te kunnen rekenen en bouwen.

Edwin Martens, Hoofd Bedrijfsbureau, UBA Bouw

UBA Bouw

Labels
Algemeen nieuws
Bouwkosten Management

« Terug naar nieuws overzicht

Advies voor uw bouwproject?

Neem nu contact op voor een oriënterend gesprek:

Breda: 076 - 76 60 189
Capelle a/d IJssel: 010 - 20 22 210
Amsterdam: 085 - 74 41 486

Contact opnemen
Scroll naar boven