« Terug naar nieuws overzicht

Met het team naar Dubrovnik

Dubrovnik cable car.jpg12 jul

In de afgelopen twee jaar zijn onze jaarlijkse teamuitjes en zomerborrels geregeld in het water gevallen vanwege de Corona restricties. Om dat een beetje goed te maken en als team samen weer wat leuks te doen zijn we eind mei met ons gehele team een aantal dagen weggeweest. Robbert en Edgar hadden de drie collega’s Valentino, Erik en Stefanie alle vrijheid gegeven om iets te organiseren. Enkele dagen voor vertrek onthulde zij dat we de Kroatische kustplaats, Dubrovnik, gingen ontdekken..

In de afgelopen twee jaar zijn onze jaarlijkse teamuitjes en zomerborrels geregeld in het water gevallen vanwege de Corona restricties. Om dat een beetje goed te maken en als team samen weer wat leuks te doen zijn we eind mei met ons gehele team een aantal dagen weggeweest. Robbert en Edgar hadden de drie collega’s Valentino, Erik en Stefanie alle vrijheid gegeven om iets te organiseren. Enkele dagen voor vertrek onthulde zij dat we de Kroatische kustplaats, Dubrovnik, gingen ontdekken.

In Dubrovnik was er een uitgebreid programma georganiseerd, waarin plaats was voor cultuur, architectuur, ontspanning en goed eten. Zo bezochten we per boot de eilanden Kolocep, Lopud en Sipan. Ook heeft een gids ons meegenomen door het historische centrum. Daar vertelde hij uitgebreid over de historie en de architectuur. Er werd dieper  ingegaan op de aardbeving die in 1667 veel schade heeft aangericht en hoe de mensen erin geslaagd zijn om de prachtige gotische, renaissance en barokke kerken, kloosters, paleizen en fonteinen te behouden. Dit was voor ons gezelschap met bouwkundige achtergrond zeer interessant.

Het was fijn om uitvoerig met alle collega’s te kunnen spreken over andere zaken dan werk. Een andere omgeving doet iedereen goed en zo hebben we elkaar nog beter leren kennen. De dag van vertrek hebben we nog een bezoek gebracht aan de Dubrovnik Cable Car met prachtige panoramische uitzichten. Wat een mooie stad en fijne afsluiter van ons teamuitje.

Labels
Algemeen nieuws
Bouwkosten Management

« Terug naar nieuws overzicht

Advies voor uw bouwproject?

Neem nu contact op voor een oriënterend gesprek:

Breda: 076 - 76 60 189
Capelle a/d IJssel: 010 - 20 22 210
Amsterdam: 085 - 74 41 486

Contact opnemen
Scroll naar boven