« Terug naar nieuws overzicht

Relatie aan het woord Bureau Belnem

13 dec

Bureau Belnem adviseert en begeleidt organisaties en (semi-)overheden bij verandering van hun huisvesting. De samenwerking met M3E Bouwkosten Management gaat inmiddels al acht jaar terug, sinds de oprichting van Bureau Belnem, maar eigenlijk al veel langer. Wilko Ouwens en Marianne Stolk van Bureau Belnem zijn allebei oud-collega van Robbert Noorland in de tijd dat ze bij Kraan Consulting in Rotterdam werkten en kennen hem inmiddels al zo’n 15 jaar. Korte tijd na de oprichting van M3E Bouwkosten Management hebben zij ook Edgar van den Broek leren kennen.

De specialisatie van Bureau Belnem is het begeleiden van (her)huisvestingsprocessen in de allereerste fasen, vaak als er nog geen ontwerptekeningen zijn. In veel gevallen wordt er dan ook om kosteninformatie gevraagd in het kader van een haalbaarheidsstudie of in de definitiefase van het project. Zo’n investeringskostenraming, waarbij soms zelfs het Programma van Eisen nog ontbreekt, vraagt veel kennis en ervaring, maar ook creativiteit en nauwkeurigheid in het vastleggen van uitgangspunten. M3E Bouwkosten Management blinkt erin uit om als er nog maar weinig over het project bekend is op basis van kostenkengetallen en reële inschattingen toch tot een gedegen investeringskostenraming te komen.

Enkele voorbeelden van projecten waarbij we de laatste tijd samen met onze opdrachtgevers met veel plezier gebruik hebben mogen maken van de kennis en kunde van M3E Bouwkosten Management zijn Batenburg Techniek in Rotterdam, Batenburg Energietechniek in Capelle aan den IJssel, Batenburg Digit in Zwaag, het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) en ProDemos (Huis voor democratie en rechtsstaat) in Den Haag.

Wij kennen de bouwkostenadviseurs van M3E als toegankelijke, harde werkers en met een gezonde dosis humor, wat de samenwerking erg plezierig maakt. Bovendien levert M3E altijd een eindproduct waarmee je bij je opdrachtgever voor de dag kunt komen doordat het gestructureerd, gedegen, duidelijk en volledig is.

Het mag duidelijk zijn dat het voor een succesvol project essentieel is dat er betrouwbare kosteninformatie ligt waarop belangrijke besluiten genomen kunnen worden. M3E heeft al vele malen bewezen deze betrouwbare samenwerkingspartner te kunnen zijn. We hopen en kijken ernaar uit onze samenwerking met M3E Bouwkosten Management de komende jaren op dezelfde voet te kunnen voortzetten!

Marianne Stolk, Eigenaar & Procesmanager, Bureau Belnem

Belnem

Labels
Algemeen nieuws
Bouwkosten Management

« Terug naar nieuws overzicht

Advies voor uw bouwproject?

Neem nu contact op voor een oriënterend gesprek:

Breda: 076 - 76 60 189
Capelle a/d IJssel: 010 - 20 22 210
Amsterdam: 085 - 74 41 486

Contact opnemen
Scroll naar boven