« Terug naar nieuws overzicht

Relatie aan het woord Van Egmond architecten

29 jun

Sinds enkele jaren werken Van Egmond architecten en M3E intensief met elkaar samen op uiteenlopende projecten. Seriematige woningbouw en particuliere villa’s in het meest hoge segment komen daarbij aan de orde. Architecten broer en zus Diederik en Britta van Egmond werken door heel Nederland aan diverse woningbouwprojecten met veeleisende opdrachtgevers. De lat van hun ambities ligt daarbij bijzonder hoog. Zij hebben daarbij in M3E een goede partner gevonden om de ontwerpteams te versterken.

M3E brengt hun expertise in aangaande bouwkostenramingen en het toetsen van diverse begrotingen van hoofd- en onderaannemers. De kracht van M3E zit in het onafhankelijke denken, nakomen van afspraken en goede manier van communicatie. Complexe zaken worden teruggebracht tot een eenvoudige kernboodschap, mogelijke problemen worden op voorhand geconstateerd en waar mogelijk direct met alternatieve mogelijkheden opgelost.

De meest recente opdracht, het privé woonhuis voor een oud-voetballer van onder andere Ajax, is in goed overleg begroot en geoptimaliseerd. De samenwerking verliep constructief en prettig. Het was voor Edgar van den Broek soms lastig om mee te kunnen in het snelle denken van architect Diederik en de voetballer. Althans, wanneer het over voetbal ging. Aangaande zijn expertise in begroting en bouwproces was Edgar ongeëvenaard.

Het is voor ons als architectenbureau heel prettig om een betrouwbare en solide partner als M3E in het ontwerpproces aan tafel te hebben. Hun opbouwende en constructieve bijdrage in het gehele proces is van ongekende meerwaarde. Wij zijn trots op de gezamenlijk gerealiseerde projecten, maar wij zijn nog meer trots op de jarenlange goede samenwerking. Op naar nog vele mooie projecten.

Ir. Diederik van Egmond, architect & eigenaar bij Van Egmond architecten

Logo Van Egmond

Labels
Algemeen nieuws
Bouwkosten Management

« Terug naar nieuws overzicht

Advies voor uw bouwproject?

Neem nu contact op voor een oriënterend gesprek:

Breda: 076 - 76 60 189
Capelle a/d IJssel: 010 - 20 22 210
Amsterdam: 085 - 74 41 486

Contact opnemen
Scroll naar boven