« Terug naar nieuws overzicht

Op zoek naar

29 jun

M3E heeft na al die jaren een heel mooie poule aan vaste opdrachtgevers gecreëerd. En onze opdrachtgevers weten ons gelukkig telkens goed te vinden bij de ontwikkeling en realisatie van hun nieuwe projecten. Om al die mooie projecten aan te kunnen nemen zijn we op zoek naar een (Senior) Kostenadviseur om ons team te komen versterken. Helaas hebben we nog geen geschikte kandidaat gevonden. Via deze nieuwsbrief en ons netwerk hopen we de juiste collega te vinden.

Als Kostenadviseur ben je verantwoordelijk voor het, zelfstandig en in teamverband, coördineren en uitwerken van (advies)opdrachten en het ondersteunen bij commerciële trajecten zodat dat de (business)unit nieuwe opdrachten kan verwerven. Daarnaast lever je een bijdrage aan kennismanagement en innovatie en productontwikkeling.

Dus heb je een opleiding techniek of bouwkunde afgerond, werkervaring in het uitvoeren van projecten in ons vakgebied met o.a. adviestrajecten en beschik je over analytisch en conceptueel vermogen, lees dan snel verder.

Labels
Algemeen nieuws
Bouwkosten Management

« Terug naar nieuws overzicht

Advies voor uw bouwproject?

Neem nu contact op voor een oriënterend gesprek:

Breda: 076 - 76 60 189
Capelle a/d IJssel: 010 - 20 22 210
Amsterdam: 085 - 74 41 486

Contact opnemen
Scroll naar boven