« Terug naar nieuws overzicht

Relatie aan het woord Stedelink

26 mrt

Stedelink (voorheen Vestia) werkt al een aantal jaren samen met M3E Bouwkosten Management. Sinds 2022 hebben we hiervoor een raamovereenkomst afgesloten. Afgelopen jaren heeft M3E ons bij meerdere projecten naar tevredenheid geadviseerd en prijsaanbiedingen getoetst op marktconformiteit. Er is sprake van een prettige samenwerking.

In 2023 is Stedelink samen met vier andere woningcorporaties in de regio Haaglanden een langdurig partnerschap aangegaan voor minimaal vier jaar. In de komende jaren gaan we duizenden woningen in deze regio renoveren en verduurzamen. Stedelink doet dit samen met Vidomes, Rijswijk Wonen, De Goede Woning en Rondom Wonen (onder de noemer ‘VRDRS’). Voor deze opdracht zijn vijf vaste bouwpartners geselecteerd waaronder BAM Wonen, Buurtbouwers (combinatie Smits Vastgoedzorg & VORM), combinatie Era Contour & Dura Vermeer, Van Wijnen Stolwijk en Willems Vastgoedonderhoud. Het partnerschap met deze aannemers geeft ons de garantie op voldoende capaciteit voor dit project.  

De basis voor de prijsvorming van deze renovatie- en verduurzamingsprojecten is vastgelegd in een ‘Prijsafspraken Document’. Per project wordt een aanbieding door een van de bouwpartners aangeleverd bij de opdrachtgever (de woningcorporatie) die vervolgens getoetst wordt door een externe kostendeskundige. Wij maken in dit geval gebruik van de kennis en kunde van M3E Bouwkosten Management. In 2024 pakken we de voorbereiding van de eerste projecten op. De prettige samenwerking met M3E wordt hiermee verder voortgezet.

Hilde Wüstefeld

Teammanager Ontwikkeling Stedelink

Logo Stedelink

Labels
Algemeen nieuws
Bouwkosten Management

« Terug naar nieuws overzicht

Advies voor uw bouwproject?

Neem nu contact op voor een oriënterend gesprek:

Breda: 076 - 76 60 189
Capelle a/d IJssel: 010 - 20 22 210
Amsterdam: 085 - 74 41 486

Contact opnemen
Scroll naar boven