« Terug naar nieuws overzicht

Relatie aan het woord Stadgenoot

27 jun

Sinds november 2023 maken we gebruik van het bouwkostenadvies van M3E. M3E is één van de twee vaste bouwkostendeskundigen waar Stadgenoot een raamovereenkomst mee heeft gesloten.

Naast het opstellen van ramingen controleert M3E ook aannemersbegrotingen op marktconformiteit. Zij denken mee in planoptimalisaties om tot een zo (kosten)efficiënt mogelijk gebouw te komen. Daarnaast helpt M3E ons ook met het opstellen van kengetallen en referenties ten behoeve van het interne toetsingskader.

We werken op een prettige manier samen waarbij de bouwkostendeskundige een verlengstuk is van onze Vastgoed afdeling. Het fijne van M3E is dat zij ook voor aannemers werken zodat zij goed op de hoogte zijn van wat er in de markt speelt. Een ander belangrijk pluspunt is het advies op het gebied van planmatig onderhoud. Op deze manier kunnen wij de total cost of ownership (TCO) beter vormgeven.

De komende tijd willen we bij verbeteringsprojecten de ketensamenwerking tussen opdrachtgever, co-makers en bouwkostendeskundigen verder intensiveren.

Edwin Poortinga, Planeconoom bij Stadgenoot

Stadgenoot-logo

Labels
Algemeen nieuws
Bouwkosten Management

« Terug naar nieuws overzicht

Advies voor uw bouwproject?

Neem nu contact op voor een oriënterend gesprek:

Breda: 076 - 76 60 189
Capelle a/d IJssel: 010 - 20 22 210
Amsterdam: 085 - 74 41 486

Contact opnemen
Scroll naar boven