« Terug naar nieuws overzicht

Renovatie kantoor NIBC ingezonden voor NRP Gulden Feniks

Herbestemming NIBC Bank4.jpg11 feb

Doelstelling van een lange termijn vastgoedstrategie voor ca. 25.000 m² kantoorruimte van NIBC is de duurzame herontwikkeling van het gebouwencomplex, waarbij het uitgangspunt is dat er kruisbestuiving gaat plaatsvinden tussen verschillende complementaire huurders en gebruikers. 

Een deel van de begane grond is herontwikkeld tot een ‘open area’, een mix van een restaurant, coffeecorner, keuken en loungeruimte. Daarnaast zijn nieuwe werkplekken gecreëerd volgens ‘Het Flexibel Werken’-principe voor de ruim 500 werknemers van NIBC op de 1e tot en met de 5e verdieping. 

NRP Gulden Feniks is dé prijs ter bevordering van en inspiratie voor duurzaam gebruik van de bestaande omgeving. Niet alleen economische aspecten, innovatie en technische uitvoering worden beoordeeld door de vakkundige jury, maar ook facetten als de culturele waarde, duurzaamheid, functionele kwaliteit en maatschappelijke waarde van uw project wegen even zwaar. De onafhankelijke stichting NRP (Nationaal Renovatie Platform) reikt de NRP Gulden Feniks ieder jaar uit aan de beste 
renovatie- en (gebieds)transformatieprojecten van Nederland. 

Voor het kantoor van NIBC hebben wij in de fases ‘Schets Ontwerp’ en ‘Voorlopig Ontwerp’ de functionele ramingen opgesteld. Meer weten over het project? Neem dan contact met ons op. 

Labels
Algemeen nieuws
Bouwkosten Management

« Terug naar nieuws overzicht

Advies voor uw bouwproject?

Neem nu contact op voor een oriënterend gesprek:

Breda: 076 - 76 60 189
Capelle a/d IJssel: 010 - 20 22 210
Amsterdam: 085 - 74 41 486

Contact opnemen
Scroll naar boven