« Terug naar nieuws overzicht

Subsidie voor uitbreiding opslaghal MPM Oil in Delft

MPM Oil - Hal 8.JPG20 feb

MPM Oil heeft de fabriek uitgebreid met twee nieuwe hallen. Met het binnenhalen van een aantal subsidies voor deze uitbreiding heeft M3E weer een mooi resultaat neergezet.

MPM Oil heeft de fabriek uitgebreid met twee nieuwe hallen. Met het binnenhalen van een aantal subsidies voor deze uitbreiding heeft M3E weer een mooi resultaat neergezet.

MPM Oil is een internationaal opererend bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van smeermiddelen aan de automotive markt. Vanuit het hoofdkantoor en de fabriek in Delft wordt de verkoop, marketing en distributie gecoördineerd. De vraag naar smeermiddelen van hoge kwaliteit groeit als gevolg van de toenemende complexiteit in motortechnologie. Mede daardoor was MPM Oil uit z’n bestaande pand gegroeid en was er behoefte aan uitbreiding.

Er is gekozen voor de toevoeging van twee hallen (hal 8 + hal 9) met daartussenin het laaddock dat aansluit op de bestaande hal 6. Met de toevoeging van de nieuwe, lichte hallen heeft MPM Oil er weer flink wat vierkante meters bij.

Wat heeft M3E gedaan?

M3E Subsidie Advies heeft een screening gedaan om te bepalen voor welke subsidiemogelijkheden het project in aanmerking kan komen. Daarna hebben we de subsidieaanvragen ingediend en er zorg voor gedragen dat de subsidie ook daadwerkelijk toegekend is voor o.a. het LED-verlichtingssysteem (voor de LED-armaturen én de regeling en montage ervan), de luchtbehandelingskast en het vervangen van de cv-ketels.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bent u van plan om uw pand uit te breiden, te renoveren of te verhuizen naar een nieuw te bouwen pand? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te zien wat we voor u kunnen betekenen (telefoonnummer: 010 -202 2210). Onze adviseurs leggen u graag uit wat de subsidiemogelijkheden voor uw project zijn.

Labels
Algemeen nieuws
Subsidie Advies
Utiliteit

« Terug naar nieuws overzicht

Advies voor uw bouwproject?

Neem nu contact op voor een oriënterend gesprek:

Breda: 076 - 76 60 189
Capelle a/d IJssel: 010 - 20 22 210
Amsterdam: 085 - 74 41 486

Contact opnemen
Scroll naar boven