« Terug naar nieuws overzicht

M3E adviseert bij ontwikkeling van 4 duurzame hotels

hotel-breezand.jpg07 jun

M3E Subsidie Advies adviseert momenteel bij de ontwikkeling van vier hotels. De inzet is om van alle hotels hoogwaardige, duurzame gebouwen te maken. Dit wordt onderschreven door het hoge ambitieniveau op duurzame keurmerken als GPR Gebouw en BREEAM.

M3E Subsidie Advies adviseert momenteel bij de ontwikkeling van vier hotels. De inzet is om van alle hotels hoogwaardige, duurzame gebouwen te maken. Dit wordt onderschreven door een hoog ambitieniveau voor wat betreft de scores op duurzame keurmerken als GPR Gebouw en BREEAM.

Het mooie Zeeuwse Walcheren is erg in trek bij toeristen vanwege haar pittoreske dorpen, bijzondere natuur, schitterende stranden en glooiende duinpartijen. Voor overnachtingen is er de keuze uit hotels, campings, parken met recreatiewoningen en strandhuisjes. Binnenkort worden aan dit aanbod nog drie duurzame hotels toegevoegd. M3E is nauw betrokken bij de ontwikkeling van hotel Breezand (nieuwbouw), hotel Duinoord (gedeeltelijke sloop en nieuwbouw) te Vrouwenpolder en hotel Kaap West (sloop en nieuwbouw) te Westkapelle.

Impressie van Parkhotel Bergen

Door de unieke ligging van Bergen (NH) tussen bos en duin, de lommerrijke lanen en schilderachtige bebouwing begrijp je meteen de aantrekkingskracht van het dorp op kunstenaars. In hartje centrum van het kunstenaarsdorp is het parkhotel Bergen te vinden. In de loop der jaren zijn rond het hoofdgebouw uit 1920 verschillende uitbouwen geplaatst. In het nieuwe ontwerp blijft het oude hoofdgebouw bewaard, en worden de latere aan- en bijgebouwen verwijdert en vervangen door sfeervolle nieuwbouw.

Advies & subsidies

M3E Subsidie Advies adviseert bij het ontwerp van deze hotels op de keuze voor energiezuinige installaties en ziet erop toe dat de duurzame ambities voor de gebouwen op alle vlakken gehaald wordt. Deze ambities maken we inzichtelijk met duurzame keurmerken als GPR Gebouw en BREEAM-NL. Naast de raadgevende en kwaliteitsborgende activiteiten verzorgt M3E ook de subsidieaanvragen op alle duurzame maatregelen die in de hotels worden toegepast.

M3E - GPR Gebouw ExpertM3E - BREEAM-NL Expert Nieuwbouw en Renovatie

M3E Subsidie Advies gaat graag met u in gesprek om uw project op een hoger duurzaam ambitieniveau te tillen en om daar maximaal subsidieresultaat op te behalen. Neem vrijblijvend contact op om te zien waar de mogelijkheden liggen.

Labels
Algemeen nieuws
Leisure
Subsidie Advies
Technical Management

« Terug naar nieuws overzicht

Advies voor uw bouwproject?

Neem nu contact op voor een oriënterend gesprek:

Breda: 076 - 76 60 189
Capelle a/d IJssel: 010 - 20 22 210
Amsterdam: 085 - 74 41 486

Contact opnemen
Scroll naar boven