« Terug naar nieuws overzicht

M3E adviseert bij nieuwe hoofdkantoor Roompot

Roompot-vakanties-001.jpg19 mrt

Roompot Vakanties verhuist haar hoofdkantoor van Kamperland naar Goes. Op bedrijventerrein de Poel opent in voorjaar 2019 het nieuwe hoofdkantoor met logistiek centrum. M3E Subsidie Advies en Technical Management Consultants werken nauw samen om een duurzaam en gezond gebouw te realiseren volgens het keurmerk GPR Gebouw én een optimaal subsidieresultaat op installaties én gebouw.

Roompot Vakanties verhuist haar hoofdkantoor van Kamperland naar Goes. Op bedrijventerrein de Poel opent in voorjaar 2019 het nieuwe hoofdkantoor met logistiek centrum. M3E Subsidie Advies en Technical Management Consultants werken nauw samen om een duurzaam en gezond gebouw te realiseren volgens het keurmerk GPR Gebouw, én een optimaal subsidieresultaat op installaties en gebouw.

Roompot Vakanties is een van de grootste aanbieders van vakantieparken en campings in Europa met zo’n 200 vakantiebestemmingen in o.a. Nederland, Duitsland, Frankrijk en België. Hun medewerkers staan altijd klaar om hun gasten te laten genieten van hun vakantie.

Het nieuwe pand is gesitueerd nabij de A58 en biedt plek voor 400 medewerkers. Het bevat, naast het hoofdkantoor met dakterras, ook een logistiek centrum waarin voorraden voor de diverse vakantieparken ligt opgeslagen. Het ontwerp van RoosRos Architecten bestaat uit het kantoor met vijf bouwlagen, en dat gekenmerkt wordt door horizontale raamstroken (met panoramisch uitzicht) afgewisseld door strakke, witte stroken. Aansluitend aan het kantoor ligt het logistieke centrum.

Impressie van het nieuwe hoofdkantoor (bron: RoosRos Architecten)

De doelstelling van M3E is om integraal te adviseren waarbij verschillende disciplines als architectuur, duurzaamheid, comfortabel binnenklimaat (en de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties die daarbij horen) met elkaar in balans zijn.

M3E Subsidie Advies bewaakt de duurzaamheidsambities en verzorgt het subsidietraject van dit project; de afdeling Technical Management Consultants draagt zorg voor de engineering en het installatietechnisch en bouwfysisch advies. Door de korte lijnen binnen M3E stemmen we zaken snel op elkaar af om zodoende een topresultaat te behalen.

Duurzaamheid volgens keurmerk GPR Gebouw

GPR Gebouw is een digitaal instrument dat de duurzame prestaties van een gebouw inzichtelijk maakt. De heldere opzet maakt communicatie met betrokken partijen eenvoudig. De scores op een vijftal thema’s resulteren in rapportcijfers waardoor in één oogopslag duidelijk is hoe het gebouw presteert. De vijf thema’s van GPR Gebouw zijn: Energie, Milieu, Gezondheid, Gebruikskwaliteit en Toekomstwaarde. Voor de nieuwbouw voor Roompot geldt een hoge ambitie op ieder thema.

Labels
Algemeen nieuws
Subsidie Advies
Technical Management
Utiliteit

« Terug naar nieuws overzicht

Advies voor uw bouwproject?

Neem nu contact op voor een oriënterend gesprek:

Breda: 076 - 76 60 189
Capelle a/d IJssel: 010 - 20 22 210
Amsterdam: 085 - 74 41 486

Contact opnemen
Scroll naar boven