« Terug naar projecten overzicht

Complex 153 Verkuijl Quakkelaarstraat te Vlissingen

Vlissingen complex 153 L'Escaut.jpg

L’Escaut woonservice realiseert diverse projecten aan de Verkuijl Quakkelaarstraat in Vlissingen. Een van de projecten is Complex 153. Het bestaande blok wordt gesloopt en er wordt nieuwbouw gerealiseerd. L’Escaut heeft M3E in eerste instantie gevraagd een bouwkostenraming op te stellen op basis van het Voorlopige Ontwerp.

Locatie Vlissingen
Type Wonen
Soort Nieuwbouw
Fase Schets Ontwerp/Voorlopig Ontwerp
Omvang 1.035 m² bvo
Discipline/dienst Bouwkosten Management & Technical Management Consultants
Jaartal   2022 - heden
Omschrijving

L’Escaut woonservice realiseert diverse projecten aan de Verkuijl Quakkelaarstraat in Vlissingen. Een van de projecten is Complex 153. Het bestaande blok wordt gesloopt en er wordt nieuwbouw gerealiseerd. L’Escaut heeft M3E in eerste instantie gevraagd een bouwkostenraming op te stellen op basis van het Voorlopige Ontwerp. Het VO bestond uit 11 appartementen, maar na de raming vroeg L’Escaut om ook nog twee andere scenario’s te berekenen. Op basis van het model berekende M3E eerst nog een ander scenario met meergezinswoningen. Ditmaal ging het om een iets minder kostbare variant van zo’n acht appartementen. Vervolgens werd nog een derde raming opgesteld. Bij deze laatste raming gingen we uit van 12 eengezinswoningen.

Op basis van de drie door ons opgestelde ramingen zal L’Escaut bepalen welk scenario voor hen het meest rendabel is om uit te voeren.

Labels
Bouwkosten Management
Technical Management
Wonen

« Terug naar projecten overzicht

Advies voor uw bouwproject?

Neem nu contact op voor een oriënterend gesprek:

Breda: 076 - 76 60 189
Capelle a/d IJssel: 010 - 20 22 210
Amsterdam: 085 - 74 41 486

Contact opnemen
Scroll naar boven